Euro*P.A. bedrijf verhuur verkoop occasions foto's links
Euro*P.A.
http://www.euro-paverhuur.nl
Home
Bedrijfsprofiel
Contactinformatie
Routebeschrijving
Nieuwsarchief
Voorwaarden
facebook

Welkom bij Euro*P.A.

Zwanenweg 4 Tienray 0478 539080 info@europaverhuur.nl


We verhuren geluid, licht, beeld, stroom, podia en nog veel meer!

Af filiaal Tienray of indien gewenst compleet verzorgd. Alles wat nodig is voor een feest of evenement. Nou ja......bijna alles! En wat we zelf niet hebben, regelen we voor onze klant. Wij zorgen ervoor en maken er iets moois van. Dat is ons vak.

Wilt u liever kopen? dan huren?

Dat kan natuurlijk ook. We helpen u graag. Met advies en met apparatuur uit voorraad leverbaar dan wel speciaal voor u besteld. En u profiteert meteen van onze conform laagste website prijzen.


Hoeft het niet nieuw te zijn?

We hebben volop "Ex Rental" in de verkoop. We zetten ze op marktplaats en op deze site staan al onze occasions, winkel en demo modellen op.

Wie weet, misschien kunnen we nu of in de toekomst ook wel iets voor u betekenen. Heel graag tot ziens!


login
Laatste foto-album:
Venray, Belgian Brass
12 September 2017

H I G H L I G H T S

Odapark by night by Euro*p.a.

Op zondag 9 december veranderde tijdens de opening van LA GABBIA het Beeldenbos van Odapark in een spektakel van licht en performance. Tussen 16 en 19 uur werd die dag een lichtspel vertoond waarvan door een Italiaans kunstenaars trio dat zichzelf Aurora Meccanica noemt een videoregistratie gemaakt. Deze zal tijdens de duur van de tentoonstelling tot en met 24 maart 2019 te zien zijn in het Kunstlab. De benodigde apparatuur werd door Euro*p.a. 10ray geleverd.

Datum: 9 December 2018

Euro*p.a. verzorgt proms in Arcen

De Koninklijke Harmonie van Arcen speelt live een selectie uit de Top 2000! Behalve van de meer dan uitstekende harmonie kunt u ook genieten van zang door Roy Verbeek, Nelleke Rijs, Imke Geuke en Floor Simons. Voor een Pink Floyd lied zullen leerlingen van de basisschool hun opwachting maken. De drumband zal een originele omlijsting verzorgen rondom dit optreden. Iedereen is van harte welkom op dit niet te missen unieke live TOP2000 optreden op zaterdag 8 december om 20.00 uur en op zondag 9 december om 14.00 uur in MFA de Schans! Voor kaartverkoop kijk op www.harmonie-arcen.nl

Datum: 29 November 2018

Europa loopt voorop met PIONEER NEXUS 2

De nieuwste topper van Pioneer is de NEXUS-2 set. En die is vanaf nu te huur bij Euro*p.a. Tienray. Daarmee lopen we weer eens ouderwets voor op de concurrentie. Het is nog niet duidelijk waar de set dit weekend voor het eerst het podium bestijgt: bij PPM of bij Gaellus Open Air?

Datum: 17 Mei 2018

Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2017

De Ondernemersprijs Horst aan de Maas heeft dit jaar als thema Internationaal ondernemen. We hebben veel complimenten gekregen over de opstelling van het podium, videoschermen en publieke tribune. Ook een primeur voor deze editie was dat Pepijn nu achter de lichttafel zat. Het geluid was weer in vertrouwde handen van Paul. http://www.ondernemersprijshorstaandemaas.nl/

Datum: 24 November 2017

Rabobank Clubkas

Dinsdag 21 november vindt dan eindelijk de Clubkas Finale-avond plaats in de Merthal in Horst. Het belooft weer een feestelijke avond te worden waarop ruim 450 clubs hun cheque in ontvangst mogen nemen. Het thema 'verbinden' loopt als een rode draad door het programma. Euro*p.a. verzorgt mede geluid, licht, beeld, podium, special effects etc etc

Datum: 19 November 2017

Caldenbroich Music Night 2017

Vandaag ontvingen we dit berichtje van Sraar Straten namens de werkgroep Caldenbroich Music Night Beste Eric, Maarten, Ralph en medewerkers Euro PA , Alléén maar positieve reacties over ons concert gisteren. Zelfs van de altijd kritische toehoorders alleen maar lof. Want mede dankzij jullie prima licht en geluid konden zij én wij genieten van prachtige zang, dito solistische tonen, puik combowerk, een mooie presentatie en –last but not least- een spetterende muzikale uitvoering van orkest en slagwerkensemble! Ook nogmaals alle lof ook voor de méér dan prettige en flexibele inzet vooraf. Wij hebben genoten van dit alles! Nogmaals: dank, het was een heerlijk muzikaal avontuur! Werkgroep CMN 2017, Sophie, Gilbert, Wout en Sraar

Datum: 19 November 2017

Hiltho 2017

Toen L1 vroeg of we op de Hiltho een promo filmpje wilde maken, dachten we meteen: "Dat is iets voor Pepijn" . Hij heeft het mooiste kopje van de crew en is toch alle dagen aanwezig op onze stand. Niet alleen om ons bedrijf te promoten, maar vooral als aanspreekpunt voor al onze Hiltho-klanten. (zie toelichting op you tube) Dit doet hij er dan nog gewoon even bij ! L1 heeft er geen gras over laten groeien: gisteren opgenomen en vandaag kregen we het al als download toegestuurd. Nog even een in en uit-tro aan gemaakt en meteen op you tube en onze site geplaatst. Ralph zal het wel op facebook zetten denk ik. Ik hoop maar dat ze daar genoeg likes op voorraad hebben!!

Datum: 9 Oktober 2017

Work Out

Nog 1 nachtje slapen. Nee, dan is het nog geen Sinterklaas, dat duurt nog even.
Nee, dan begint de Hiltho 2017 ! Toen ik hoorde hoeveel klanten Euro*p.a. hier met beeld, geluid en verlichting zou helpen, brak het angstzweet me uit. Dit kon alleen goed gaan als we met alleman heel hard zouden werken. En als we eerder zouden beginnen dan gepland. Zodat de dag voor de opening een dagje zou zijn dat we op adem konden komen. (lees: tijd hadden voor onvoorzien...) Gezien het vele (ook lichamelijke) werk werden alle fitness afspraken (op een na) meteen geannuleerd en de planning werd aangepast. En het is gelukt. Het staat voor 99%. Ron, Henk, Sem en Maarten doet vandaag het laatste procentje. En Ralph en Pepijn kunnen hun volledige aandacht aan PPM geven. Al onze opdrachtgevers zijn klaar of bijna klaar. Nog even wat puntjes op de I en dan: "Laat de klanten maar komen!"
We kregen zojuist een foto van Hans van Work Out. Ik kan goed begrijpen dat hij hier heel tevreden over is!

Datum: 5 Oktober 2017

Lekker !

Euro*p.a. verzorgt al jaren de introductie week van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. En de verwachting is dat we dit ook weer volgend jaar mogen doen.
Waarom? We kregen afgelopen week een lekker dik stuk chocolade met een briefje erbij: "Als bedankje voor de ontzettend fijne samenwerking voor de Eurekaweek 2017, stuur ik je dit lekkers namens de gehele commissie. Ik heb genoten van de behulpzaamheid, flexibiliteit, professionaliteit, kunde, maar bovenal gezelligheid vanuit jullie hard werkende team. Ontzettend bedankt en hopelijk tot volgend jaar natuurlijk! Groetjes, Lotte

Datum: 1 Oktober 2017

Past Precies

Gisterenavond, terwijl ik volop bezig was met het klaarzetten van de volgende vrachtauto spul voor de Hiltho, zodat we vandaag weer met alleman op tijd konden vertrekken, belde een klant. Voor de precieze maat van de halve cirkel die hij dit weekend gehuurd had. Of kan ik hem nu al komen halen? Een kwartier later was de klant al aan het inladen. En vanmorgen stuurde hij deze mail: "Komt goed! Hij past precies, alsof hij erop gemaakt is"

Datum: 29 September 2017

warm onthaal

Toen ik om bijna half elf gebeld werd met het verzoek om "even" naar Heesch te komen met een nieuwe IDR 48 kon ik nog niet vermoeden dat mijn dappere inzet beloond zou worden met het warmste welkom wat je je maar kunt voorstellen: Loes begroette me met open armen! De hele PPM band had goeie zin. Want Euro*p.a. was er weer in geslaagd om in no time het tij te keren. Graag gedaan hoor!

Datum: 10 September 2017

Stadspark concert Venray groot succes

Een typische Limburgse zondagmiddag gevuld met Belgische "bloasmuziek". Vanuit New York sprak de voorzitter van "op Locatie" door de telefoon van Nard Reijnders de in grote getale toegestroomde aanwezigen toe. En Eric Peeters beloofde dat er "nog meer in het vat zit". Goed nieuws voor muziekliefhebbers, goed nieuws voor Euro*p.a. . Want reken maar dat wij dan ook weer van de partij zijn. Wat was het mooi weer. En wat was het weer mooi! Goed gedaan allemaal!

Datum: 3 September 2017

Topensemble Belgian Brass in Stadspark Venray

Topmuziek op een toplocatie: koperensemble Belgian Brass in het kersverse Stadspark bij de Grote Kerk. Twaalf man sterk met trompetten, hoorns, trombones, tuba’s, ritmisch en melodisch slagwerk spelen een veelzijdig programma van renaissance tot hedendaags, van symfonisch tot pop, van ernstig tot ludiek. Ben je benieuwd? Kom genieten! Veelal muziek die niet eens voor koper geschreven is – Bach bijvoorbeeld – maar door henzelf vindingrijk bewerkt. Melancholische melodieën afgewisseld met symfonische dramatiek, overdonderende filmmuziek en repertoire met een knipoog. Te midden van de rust en de sfeervolle natuur van het dit voorjaar geopende Stadspark. Deze middag wordt georganiseerd door opLocatie in samenwerking met Stichting Stadspark en gemeente Venray. OpLocatie haalde met Nard Reijnders eerder topmusici naar Noord-Limburg. Ook vandaag is Nard artistiek verantwoordelijk voor de organisatie. En als Nard wat op locatie doet, kiest hij altijd voor de samenwerking met Euro*p.a. en we zijn blij te kunnen melden dat Eric weer als vanouds achter de geluidsknoppen zit. Zondag 3 september 2017 Stadspark Venray 15.00u t/m 17.00u Vrij toegankelijk!

Datum: 26 Augustus 2017

Het nieuwe schooljaar is begonnen.

Het nieuwe schooljaar is begonnen. Alle studentenverenigingen in Nederland zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de introductie week, dit jaar begint het spektakel bij de meeste op maandag 21 augustus. Euro*p.a. Tienray verzorgt al heel lang een aantal van die feestweken. Feest voor de studenten, hard werken voor ons. Maar we doen het graag, het zijn altijd leuke dagen!

Datum: 12 Augustus 2017

UIT DE OUDE DOOS -vervolg-

Af en toe is er tijd om in de oude doos te snuffelen. En altijd is er wel een foto die ik graag met jullie wil delen. Met natuurlijk de vraag: wie is deze jongeman? je antwoord mailen naar info@europaverhuur.nl

Datum: 15 Juli 2017

Samen de schouders eronder

Er is bij een verhuurbedrijf zoals Euro*p.a. in Tienray altijd wel wat te doen. En niemand is te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en iedereen pakt alles aan. Jammer alleen dat er niet altijd even goed geluisterd wordt. Want ze weten verdraaid goed dat veiligheid hoog in het vaandel staat. En als je op hoogte werkt, doe je dat op een veilige trap. Niet op een flightcase op wielen!! Deze foto van Joey met een big smile is van vlak voor de val... (nee hoor, het is nog allemaal goed gegaan, maar het had zomaar gekunnen!)

Datum: 11 Mei 2017

MC Lottum huurt portofoons voor motorcross weekend

MC Lottum huurt portofoons voor motorcross weekend. Sinds we de gehele voorraad portofoons van Lumar hebben overgenomen, krijgen we nog geregeld via Lumar klanten die bij ons portofoons willen huren. Dit weekend komt MC Lottum hier een koffer met 6 stuks Motorola porto's halen. Met oortjes natuurlijk....

Datum: 1 Mei 2017

Special Effects !

Euro*p.a. verhuur Tienray was een van de eerste in de regio waar je een volwaardig professioneel confettie shoot systeem kon huren. Langzamerhand is ons programma van spectaculaire special effects behoorlijk uitgebreid. Je kunt nu ook CO2 en zelfs flames huren. Let wel: hoe mooi deze effects ook zijn, vergeet het veiligheidsaspect niet. En in het geval van confetti: zorg na afloop voor voldoende bezems!

Datum: 27 December 2016

Alles voor Niks

Het is vrijdagmiddag, een beetje na vijven. Het was een zware dag, een zware week. Maar niet onplezierig, de stagiaires die we de afgelopen weken hadden hebben goed werk gedaan en toen ze in de laatste pauze vertelden dat dit hun leukste stage plek was tot nu toe, dat voelde echt goed.
En daardoor vergeet je even je vermoeidheid. Maar aan het einde van de dag liet lichaam en geest weten dat het mooi genoeg was geweest. Toch nog even de telefoon aanpakken. Het was Oscar, van OJC Niks. Hoever we waren met het repareren van hun movings die eerder die middag ter reparatie aangeboden waren?
En eigenlijk is morgenmiddag niet echt een optie meer, alles moet nog geprogrammeerd worden. Dus het eten en rusten moest nog even wachten. 2,5 uur later kon ik Oscar bellen met goed nieuws: er waren 2 vervangende movings beschikbaar.
Vandaag kregen we dit bericht:"Beste Euro Pa, nogmaals bedankt voor het snelle handelen, hierdoor hebben wij op het laatste nippertje onze set-up nog kunnen redden." Met vriendelijke groet, namens OJC Niks, Oscar Wiedemeijer. En er zat een foto bij. Dat zijn leuke dingen voor de mens. Graag gedaan, Oscar!

Datum: 10 December 2016

Euro*p.a. zorgt voor transport van beeld en geluid

De kerk in Geijsteren zat helemaal vol.
Gelukkig had men dit voorzien en had ons gevraagd om ervoor te zorgen dat de plechtigheid aan de andere kant van de weg, in het gemeenschapshuis, goed te volgen was. Kabels werden getrokken, geluid en beeld werd gebouwd en afgeregeld. Uiteindelijk hebben gisteren meer dan 200 personen op deze alternatieve locatie de dienst kunnen volgen.
Vanmorgen kregen we deze mail:
Ha Europa’ers
Ik was net bij de buren en Herman was bijzonder tevreden over het geluid en het beeld dat Euro*pa had verzorgd gisteren in het gemeenschapshuis.
Het leek net alsof hij in de kerk erbij was. Chapeau!
Groet Monique

Datum: 24 November 2016

login
Contact-informatie Printer-vriendelijke Versie Personeel Backend
© Copyright 2004: Euro*P.A. - Alle Rechten voorbehouden
Valid XHTML 1.0! Correct CSS!